Verzot op kaarsen

Afgelopen donderdag maakte ik kennis met Brandt kaarsen tijdens de Nationale Weddingplanner Dag 2018. Ik ben verzot op kaarsen tot vervelend toe zelfs 😉

Liefst brand ik ze 24 uur, ik word er rustig van en daarbij kijk ik ook wat ze doen en wat de boodschap achter de kaars is. Klinkt gek maar het is zo…..

Ik heb de dag erna meteen deze kaars aangezet en werd blij verrast! De geur was Apotheek Zoete Vijg. Heerlijk en wat heel fijn is, is dat deze lange branduren heeft.

Ik ben meteen op hun website gaan kijken en de filosofie achter het bedrijf is eerlijk en oprecht:

“Onze handgemaakte sojakaarsen worden in Utrecht gegoten met veel zorg voor het ambacht van het kaarsen maken. De stijl van deze prachtige kaarsen is geïnspireerd op de vintage apotheek gecombineerd met een vleugje van de moderne tijd. Of je nu in een strak design huis woont of een romantische bruiloft hebt, deze kaarsen passen overal bij.

Giselle Habraken startte Brandt kaarsen in april 2015 na het ambacht te hebben geleerd in Sunset Park, New York City in een van de meest inspirerende kaarsenstudio’s die we overzee kunnen vinden. Terug in Nederland is ze haar eigen label gestart omdat ze het kaarsen maken mistte.

Het proces is simpel en de kaarsen worden in kleine hoeveelheden gegoten. Alles gebeurt met precisie en zorg, van het voorbereiden van de kaars tot aan het labelen ervan. Brandt kaarsen stralen een warme gezellige sfeer uit die elke koude winterdag verslaat. Brandt kaarsen kunnen op elk zomerse diner aan tafel en vult je kamer met een door de natuur geïnspireerde geur.”

Foto: Brandt kaarsen

 

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.