Op de Veluwe….

Eenmaal per jaar vertrek ik altijd richting een plekje waar ik nooit ben geweest om bij te komen.
Het was inmiddels bijna twee jaar geleden dus het werd tijd ;-).

In deze dagen is het vooral bezinning en rust. Beslissingen nemen op zakelijk gebied maar vooral even rust. Je gezin draaiende houden inclusief hond Guus en je huishouden en een business is niet altijd malse vlees kan ik je zeggen.

Veluwe

Ik heb een onwijs fijn plekje gevonden op de Veluwe. Guesthouses optimaal ingericht en vooral veel rust aan de rand van het bos. Vol plannen ging ik er naar toe en uiteindelijk viel ik na boodschappen bij de lokale Jumbo gewoon meteen in slaap op het bed 🙁 Goed…

De volgende morgen werd er ontbijt bezorgd, dat vind ik toch altijd wel een hele luxe i.p.v. je broodje aan het aanrecht smeren.

De dag zeer nuttig besteed, neem hem ruim Daan!! Daarna wat relaxen en voor ik het wist lag ik gewoon weer te slapen op de bank.
Hoe dan!

Dus….. deze mevrouw is erg aan rust toe en vertrekt over 2 dagen weer daar naar toe maar nu voor wat langere tijd, zonder laptop, zonder Phone (nou ja, uit), gaat ze wandelen in het bos, neemt ze drie boeken mee en dan begint daarna weer een mooie nieuwe periode <3.

 

XD

Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.