The week of concerts

The week of concerts

Ik hou van muziek, echt zo veel. Voor elke mood en elke situatie zijn er wel liedjes die je altijd aan iets, iemand of ergens aan moet of laat denken.
Love it!

Afgelopen week stond in het teken van Beyonce & Jay-Z en Lenny Kravitz. Wat heerlijk om avonden te ontspannen, mee te bleren en vooral te dansen al hoewel ging dat in de Ziggodome bij Lenny wat minder vanwege onze plaatsen.
Hoog in de nok, zeg ik dan maar, maar wat een fantastische performer.

Maar Beyonce is voor mij een hoogtepunt geweest. Al jaren viste ik achter kaartjes, heb ik ook echt meegedaan aan win acties ( I know, te erg ) omdat ik haar echt echt echt een keer wilde zien.
Op het moment dat het tweede concert online ging, heb ik niet eens de eerste uren als een gek achter de laptop gezeten maar pas later in de middag. En ja…. er waren kaarten, mooie plekken, wel wat duurder maar ik dacht nee nu moet ik het doen. Mijn vriendin geappt met de vraag of ze mee wilde, stomme vraag, en hup in the pockets.

Wat een show, wat een vibe, wat een professionaliteit, wat een show, wat een stem, wat een alles……
Yup, I loved it!

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?