Autumn is here….

Herfst is voor mij een seizoen waar ik ontzettend blij van word. Het voelt voor mij als een begin van een nieuwe periode. Heel gek misschien want het voorjaar past daar wellicht beter bij.

Bij mij niet…. al hoewel….. ik word natuurlijk super blij van de zon.
Nee, Herfst is voor net zoals iets als re- birth……
Nieuwe frisse start, een van de fijnste seizoenen waarin ik ook trouwens erg blij ben met mijn laarzen 😉 maar dat niet alleen.

Het geeft mij ergens rust, een fijne en heldere blik op zaken met name zakelijk. Plannen maken, beslissingen nemen en vooral koers uit een zetten. Dat doet mentaal erg veel met mij. Ik merk ook altijd dat ik heel erg behoefte heb aan tijd alleen.
Rust neem, veel lees, dieper gaan in gedachten en ontwikkeling en echt voelen waar ik wil zijn en staan.
Ik ervaar dit nu al twee weken inmiddels dus het is bij mij wat eerder dit jaar. Ik geniet dan echt van mijn tijd alleen, baken ik ook de omgeving af om echt op mijzelf te zijn.
Dat houdt in effectief aan de slag en daarnaast tijd voor mijzelf. Ik benadruk dat omdat je dan pas echt tot jezelf kunt keren en helder alles bekijkt. Soms noodzakelijk en daarbij, ook echt heel fijn.

Let’s kick off this season!!

XD

 

Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.