December 2018

December 2018

De laatste loodjes voor 2018. Dat betekent na drie hele heftige maanden afsluiten, reflectie en nieuwe plannen voor 2019 in gang zetten.

Wat een jaar, fantastische mooie dingen gebeurd, hele fijne klanten mogen helpen met hun nieuwe carriere. De coaching van diverse ondernemers maakt mij zeer gelukkig en er is een nieuw dienst geboren voor 2019 voor de (startende) weddingplanner. Wat een jaar!Van trainingen naar business gerelateerde stuff oplossen, van weekenden op de hei naar 1 personeelslid minder, door tot aan het VIP event en studiereis. Daarmee kan ik niet alles omvatten maar dit jaar is mijn grootste groei geweest. Meditatie, op mijzelf letten qua gezondheid en rust is toch het belangrijkste geweest.

Waar ik wel achter ben gekomen is dat ik mij niet meer laat piepelen zoals mijn vader dat altijd zo mooi zegt. Nee is nee, ik kan mijzelf niet in drie personen opsplitsen en soms worden we ook geconfronteerd met wat voelt goed.

Niet ieder ding is leuk en ik merk dat ik best soms denk bleehhh why???

Gelukkig heb ik fantastische coaches om mij heen die mij dagelijks, ja echt dagelijks, ondersteunen. Van de kleine dingen tot aan heavy stuff. Het meest fijne is mijn team. Youssra en Fleur zijn van zoveel waarde waar voor wij voor staan, samen, maar ook waar ik voor sta. Doelgericht, ondersteunend naar onze klanten en innovatief.

Voor 2019 staan er baanbrekende activiteiten op het programma. Je merkt vanzelf wat dat is. Voor nu wens ik jou een fijne decembermaand toe en tot in 2019!

X D

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?