New talent

Photo by CreaChick, www.creachick.nl 

Eens in de zoveel tijd kom ik talent tegen waarvan ik vind dat deze niet onopgemerkt mag blijven. Deze dame van www.creachick.nl is zo creatief en neemt je mee door het DIY stuff naar complete make over.

Bullet Journal Creachick

Serieus mijn handen jeuken als ik op haar website aan het kijken ben. Niettemin voor de leuke plaatjes maar zeker ook hoe zij de Bullet Journal gebruikt en aankleed alsof het niks is.

Mijn handen jeuken altijd hierbij want ik ben wel creatief maar doe mij maar de Passion Planner weer als agenda dit jaar. OOK! heel handig en fijn.

Bullet Journal Creachick

Maar Maris van Creachick verdient een plekje nu want ik weet zeker dat zij jou aan de schoonmaak krijgt, je laat opruimen of juiste die doelen goed gaat neerzetten zodat je dit jaar met meer focus aan de slag kunt gaan ;-).

XD

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Photo by CreaChick, www.creachick.nl 

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?