Winter is here….. and so is Marie Kondo

Winter is here….. and so is Marie Kondo

Januari is altijd voor mij een maand met een frisse start, letterlijk en figuurlijk. Start van nieuwe plannen, nieuwe activiteiten en ook van het opruimen. As we speak wordt ons kantoor totaal leeg geruimd.

Waar ik thuis de afgelopen weken al mega druk bezig ben geweest met de Konmari methode, ja lach maar, is het nu wel clean, opgeruimd en ernstig geminimaliseerd. Dat geeft rust en ruimte. Ik werd alleen wel gek van alle zooi steeds maar nu kijk ik daar lachend op terug. Een nieuwe start, een nieuw jaar en vooral nieuwe avonturen.

We are ready!

XD

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?