Dag a.s. weddingplanner

Dag a.s. weddingplanner

Al zo lang of wellicht kort over nagedacht en nu ga jij die stap zetten. Een geweldige vak waar JIJ getuige bent van hun mooiste dag. Dat is niet zomaar iets. Dat vereist inlevingsvermogen, organisatorisch vaardig zijn en oh ja je start ook nog je eigen onderneming.

Spannend….. ik weet er alles van. Ik weet dat je het eng vindt en dat je kriebels in je buik krijgt bij de gedachte. Je investeert in een vakopleiding en start ook nog je eigen business waarvan je nu niet weet of het zal slagen.

Het begint met een stap, en dan zet je er nog 1 en nog 1 en zo kom je steeds verder. Niets meer en niets minder…. Feit is dat je het doet! Welkom in een spannende maar enorm leerzame tijd. Ontwikkeling en spiegels, doorgaan en weer vallen, uit je comfortzone stappen en soms stap je er weer in…….

Laat het gebeuren, dompel je onder in onze wereld en laat je verrassen hoe mooi dit vak is en kan zijn. Ik beloof je wij staan naast jou om alles uit jezelf te halen en de beste versie van jezelf te worden!

Here we go!

Danielle

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?