Meditation

Meditation

Dit is geen gesponsorde post. Dit is puur mijn eigen ervaring.

 

Als je mij een beetje kent dan weet je ook dat ik vaak mediteer. Vooral in hectische tijden vind ik daarmee rust en scherpte. Als ik moe ben en druk dan wil het in mijn hoofd nog wel eens chaos zijn en juist met meditatie kom ik tot rust.

Afgelopen weekend kwam er een hele fijne update van de Meditation Moment app van Michael Pilarczyk. Michael is echt “mijn man” wat daarmee betreft. https://www.meditationmoments.com/

Er zijn verschillende meditaties toegevoegd en daarmee een aantal meditaties die zo sterk zijn dat ik ze graag wil delen.
Hoge vibraties en daarmee door de sound zoveel trillingen die doorkomen en daarmee dus ook de boodschap. Ik was weg!

Michael en Cindy blijven de app verder ontwikkelen en er komen binnenkort ook meditaties voor kinderen. Ik vind dit echt te gek dat het voor iedere leeftijd toepasbaar is.

De app is gratis te downloaden via de app store en je kunt zelfs de uitgebreidere versie pakken waar je een fijn bedrag voor betaald.
Het is echt aan aanrader!

Mijn routine is hiermee zo anders geworden en ik wens jou dat ook. Ga het proberen en pak in de ochtend en avond een meditatie erbij en verander je energie.
Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Dit is geen gesponsorde post. Dit is puur mijn eigen ervaring.

 

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?