Evening with me

Evening with me

Op 7 mei a.s. geeft Danielle een kijkje in haar keuken. Een avond waarin zij verteld hoe het is om als vrouw een onderneming te hebben, balans te houden in complete chaos, moeder zijn en je prioriteiten stellen, keuzes maken, ondernemen, haar valkuilen, haar angsten, haar grote kracht en wat ze het liefst doet.

Een unieke kijk in haar leven als ondernemer en als vrouw. Een avond waarin zij openhartig is over alles en waar jij veel van kunt leren. Deze avond is eenmalig en dus echt een MUST SEE! Empowerment, goodies, hapjes en drankjes. Wees de beste versie van jezelf!

https://www.theweddingplannersinstitute.com/contact/evening-with-danielle

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?