Spirit Animal

Spirit Animal

Iedereen heeft een spirit animal. Het innerlijke dier in jou. Ik weet al jaren lang dat dit voor mij de vlinder is. Het grappige is dat mijn ouders mij ook al jaren zo typeren. Daan is een vlinder, die kun je niet vastgrijpen, haar moet je laten gaan. Dat klopt, echt. In deze fase van mijn leven van innerlijke groei en transformatie (klinkt duur ;-)) klopt dit echt. Ik merk ook dat ik dan veel rust op zoek en mijzelf in alle emoties toelaat.

Laatst ben ik verder gaan zoeken wat de vlinder voor mij betekent en waar ik dan bewust op ga letten. Erg fijn, het enige waar ik wel mijn vraagtekens bij zet is het volgende. Ik ben zeer kleurrijk maar ik draag nog steeds het liefst zwart haha!

Meet the butterfly

When the butterfly shows up in your life as a spirit animal or totem, it might indicate the need to look at a conflicting situation with more lightness and different perspective.
This totem animal is symbolic of lightness of being and elevation from the heaviness of tensions. This power animal invites those who have a connection with it to bring joy and bliss into their lives. Butterflies often have bright colors.
By extension, they are associated with aliveness and brightness. The message of this totem animal is to lighten up and add more color to your life. Perhaps it’s time to express yourself more fully and show your colorful personality.

Je kunt online veel lezen over jouw spirit animal, doe dat eens. Je gaat merken dat enorm veel dingen overeenkomen met jouw leven en visie.

XD

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?