Celebrate!

Celebrate!

Woensdag 8 mei a.s. bestaat Weddingplanners International 14 jaar. Voor ons een belangrijk mijlpaal en als ik terug kijk op de afgelopen jaren dan is er veel gebeurd, hebben we prachtige dingen meegemaakt, hebben wij enorm gehuild, hebben wij stress gehad, hebben wij enorm gelachen, hebben wij beslissingen moeten maken, hebben wij soms hard moeten zijn, hebben wij vreselijk meegeleefd met onze klanten, hebben wij ook verdriet gehad, hebben wij fouten gemaakt, zijn wij weer opgestaan, hebben wij keuzes gemaakt voor de toekomst die pas later zichtbaar zullen zijn, hebben wij dansjes gedaan, hebben wij zo zo hard gewerkt, hebben wij onze liefde voor het vak zoveel mogelijk gedeeld, zijn wij met onze neuzen keihard tegen de lamp aangelopen, hebben wij meer en meer geleerd voor onszelf te kiezen, hebben wij besloten alleen maar energie te geven en te ontvangen, hebben wij besloten vanaf heden een nieuwe koers te varen. 

Vallen en opstaan. Genieten van de successen, dansen in het pand, lief en leed met het team. Van bruiloften t/m overlijdens, van eerste dag school tot aan de ramadan. Dit is mijn Weddingplanners International, dit is mijn missie. Dit is mijn bedrijf.

Dit is mijn team, Fleur en Youssra, zonder hun ben ik nergens, echt nergens. We houden elkaar scherp, ieder zijn expertise, ieder zijn nukken maar ook de krachten. Lol, dansen en ook echt huilen. Verwachtingen, doelen en er voor gaan!
Dank ook aan alle anderen die in de voorgaande jaren een onderdeel waren van mijn team. Dank je wel voor alle mooie en wijze lessen! Zo dankbaar dat ik iedere dag met liefde aan dit fantastische tot het hart geraakte bedrijf mag runnen en uitbouwen.

De volgende stap komt eraan, per 1 juli a.s. zijn wij gevestigd in Bunnik. We gaan verhuizen na 10 jaar in Nieuwegein te hebben gezeten en ik heel eerlijk al jaren hier naar uitkeek. We zijn er klaar voor.

On to the NEXT LEVEL!

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?