Duncan Laurence

Ik zat op mijn puntje van de bank afgelopen zaterdag te kijken naar het optreden van Duncan tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Het optreden nailde hij gewoon en door net de juiste punten op de i te zetten klopte alles. Viel het jou ook op dat de lamp/bol heel anders hing? 😉

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken en dat merkte je tijdens het optreden. Vol overgave en zo veel gevoel bracht hij Arcade. Dan denk je nu wellicht Daan waarom schrijf je hierover? Nou wel om het volgende; Duncan is authentiek. Is het niet qua ondernemerschap dat het hier om draait? Dat je focus op jouw eigen weg ligt? Dat je zolang je met overgave en oprechte liefde, in dit geval voor zijn muziek, de top kunt bereiken? JA!!

Dit is waar het om draait. Dit is authenticiteit. Dit is oprechte passie! Zo ontzettend mooi dit zo te ervaren.

Goed, we gaan we even terug naar de voting. Zenuwslopend was dat. Ik zat gezellig thuis met al mijn vrienden te kijken. NOT! (iedereen thuis sliep al) Ik zat er zo in, dat ik mijn glas Cola zero wel 60 x pakte en weer terug zetten.

Nederland vloog van plaats 8 naar 6 toen weer naar 4, toen weer naar 8 toen weer terug naar 4, toen naar drie en weer terug naar 5 etc. etc. Zenuwslopend!!!!!

en dan…… ontlading!
Wat heb ik genoten van dit spektakel en misschien lekker suf maar dat boeit mij geen reet. Dank je wel Duncan, voor deze geweldige reis en zeker ook op Social Media de Twitteraars want dat was echt een feest! Oh ja en Madonna was er ook nog. Enough said.

X Daan

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?