Kruispunt.

Kruispunt.

Wat ik de laatste maanden veel merk is dat (toekomstige) klanten op een kruispunt staan. In zowel hun prive leven als in hun jobs.
Heel goed, want het maakt je scherp en daarmee stap je uit je comfortzone en daar leer je juist het meest.

Wat ze lastig vinden is er daadwerkelijk voor te gaan. Toch misschien later beginnen met hun onderneming of toch misschien iets heel anders. Ik begrijp het heel goed. Je zit in je comfort zone het fijnst en ergens kriebelt het nieuwe en daarbij veilig beginnen willen we allemaal.
Toch werkt het niet zo; je grootste groei begint juist bij het ongemakkelijke.

Je wordt uitgedaagd, je gaat je ongemakkelijk voelen, weerstand van binnen en toch dat gevoel; ik wil dit en ik wil die keuze maken om alles te veranderen. Ik wil een andere benadering van mijn leven. Ik wil doen wat mij het leukste lijkt en waar ik mij het prettigst bij voel. Dat betekent dus dat je op een springplank staat en als je er vanaf wilt stappen omdat je het eng vindt, dan kun je gewoon naar beneden lopen en veilig aan de grond staan.
Maar wat als je springt? Dan neem je een duik, en ga je spartelen en blijf je boven door heel hard te trappelen. 

Zie je mogelijkheden om gewoon naar de kant te zwemmen en daarmee bereik je dus je groei want die duikplank was hoog maar je hebt hem mooi genomen!

Follow:
daniellevdlee
daniellevdlee
Share:

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?