About Danielle

Danielle van der Lee (47) is geboren en getogen in Bilthoven. Van jongs af aan had ze al een oog voor zaken doen en een hart voor dienstverlening en ondernemerschap. Toen ze net bevallen was van haar zoon (2003) startte ze haar eigen webwinkel en weddingplan bureau.

In 2006 nam ze de OWPN en BWPN over, de vakopleiding tot weddingplanner en de beroepsorganisatie voor professionals.
Danielle creëerde een brug tussen vrouwen en het starten van een eigen onderneming met een geweldig dienstbaar vak. Dit was uniek en in enkele jaren tijd zag Danielle Weddingplanners International uitgroeien tot een merk en expertise instituut waarin startende en professionele ondernemers zich specialiseren in de bruiloftenwereld.

Met een scherp oog voor zakelijke mogelijkheden, kansen en een toewijding voor succes en passie zag Danielle dat zij nog veel meer krachten bezit en met name in motivatie, het vrouw zijn en het ondernemerschap.

In 2018 begon Danielle dan ook ze met het vullen van een ander gat in de markt: met haar coaching bereikt ze echt vrouwelijke ondernemers met de boodschap: je bent goed zoals je bent, je drive en mindset is het belangrijkst en focus op wat jij het leukst vindt!

Op eigen kracht heeft zij een internationaal instituut opgezet. Hoe ze van Bilts meisje uit een arbeidersgezin met humor maar vooral door een ijzersterke drive, een mensen-mens mentaliteit en doorzettingsvermogen haar dromen heeft waargemaakt. Gesteund door haar team en vele coaches ontwikkelt ze door om dit nog verder uit te bouwen. Met name dankzij Michael Pilarczyk is Danielle een andere koers gaan varen en is zij dagelijks met haar ontwikkeling bezig.

Empowerment en Feminisme staan hoog als waarden op haar lijstje. Ze is 100% selfmade en inspirerend voor vrouwen!

“Elegance is good taste plus a dash of daring” 


Looking for Something?