Reviews

Ik wil mijn coach Danielle van der Lee even bedanken.
Lieve Daan, ruim een jaar geleden ontmoetten we elkaar voor het eerst. Ik voelde direct een hele goede klik. Het jaar wat volgde was voor ons allebei een enorme rollercoaster, waarin jij veel voor mij betekende.
Misschien wel meer dan jij je kan beseffen of dan ik in woorden kan uitdrukken. Het is echt een gevoelskwestie. Het is zo fijn dat je mij op de juiste momenten wist te bereiken en te raken.
Jij hebt mij geleerd dat dankbaarheid en liefde misschien wel de belangrijkste dingen in het leven zijn. In korte tijd heb je mij de kneepjes van het vak Weddingplanner kunnen bijbrengen.
Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij thuis voel in de fantastische wereld van het trouwen. Naast deze ontwikkeling ben ik door jouw coachingsessies ook op persoonlijk vlak enorm gegroeid. Ik heb meer zelfvertrouwen en durf meer in mezelf te geloven.
Hierdoor zijn twijfels en onzekerheden weggenomen en kan ik steeds beter keuzes maken. Dankzij jou heb ik geleerd om nooit op te geven en altijd in mijn dromen te geloven. Jij hebt mij geïnspireerd om de beste versie van mezelf te zijn. Dankjewel voor alles!

Rosalie Kwakman

“Begin juni heb ik een advies dag met Daniëlle gehad, op een superleuke locatie in hartje Utrecht. Wat een superfijne dag was het. Door Daniëlles openheid en eerlijkheid voelt het altijd meteen vertrouwt en kon ik mij ook goed openstellen. Ze voelt zo goed aan wat ik als persoon nodig heb om mezelf en mijn bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. Ze laat je nadenken waar je nu staat en waar je heen wil. Hierbij gaf ze tools hoe ik dat kan bereiken. Haar enthousiasme geeft me altijd een enorme boost en zo ging ik aan het eind van de dag met een voldaan gevoel en boordevol plannen weer richting huis. “

Simone van Es
“Mijn eerste ontmoeting met Danielle was tijdens de Masterclass Doelen stellen van Weddingplanners International. Vanaf moment één heeft ze mijn interesse gewekt en alleen maar enthousiaster gemaakt voor het vak en om voor mezelf te beginnen. De onzekerheid en twijfels heeft ze bij mij weggenomen. En inzicht gegeven zodat ik verder kan gaan met mijn onderneming. We hebben een één op één coaching dag ingepland. We hebben op deze dag mijn groeipunten aangepakt. Waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en inzicht. Op werkgebied maar ook in mijn privé leven. Ik heb deze dag als zeer waardevol ervaren ik kijk er met heel veel plezier naar terug. Deze ervaring kan niemand mij meer ontnemen. Bedankt lieve Danielle voor je mooie woorden!”

Hanneke Hazenberg

”Als startende ondernemer en weddingplanner merkte ik dat het voor mij belangrijk was om duidelijker beeld te krijgen over de missie & visie van mijn bedrijf alsook over mijn doelgroep en klant, zodat ik direct aan de slag kon met klantbenadering en de verdere opzet van mijn onderneming. Hiervoor is eind 2018 een coachingsdag met Danielle ingepland. Danielle heeft mij deze dag een spiegel voorgehouden door vragen te stellen over mij als persoon en hoe ik in het leven sta.

Daarnaast door te kijken naar mijzelf; wat vind ik leuk? waar wil ik voor staan als ondernemer? Met verschillende opdrachten is mijn ideale klant duidelijk in beeld gebracht; een totale eye-opener! Aan de hand daarvan zijn we samen verder gaan kijken naar de doelgroep en de uitwerking van mijn diensten. Het mooie aan deze dag vond ik de persoonlijke benadering van Danielle en de concrete tips die ze geeft om nu aan de slag te gaan, maar ook op termijn. Danielle werkt vanuit passie voor het vrouwelijk ondernemerschap en brengt haar kennis enthousiast over aan anderen. Deze dag heeft mij geholpen om mijn onderneming verder vorm te geven en met duidelijke visie concreet aan de slag te gaan! Een absolute aanrader voor een ieder!

Ready2Marry Weddingplanner | Els Natzijl-Visser “

Ik keek er al een aantal weken naar uit maar op dinsdag 17 juli ging ik op weg naar mijn coaching sessie met Daniëlle.

Op de prachtige locatie van “Zuiver” in Utrecht en heerlijke temperaturen was de toon al snel gezet. We gingen aan de slag in de Herenkamer, waar het heerlijk koel was. Ik ken Daniëlle inmiddels al weer twee jaar; ze is kundig, eerlijk, open en spontaan. Ik was er helemaal klaar voor om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Ik leerde zeker de fijne kneepjes kennen: van mijzelf! Wat een dag. Het is te persoonlijk om allemaal in een recensie te zetten maar wat een openbaring… Nog steeds resoneert er van alles na.
De eerste dagen heb ik veel kunnen reflecteren. Nu met Daniëlle verder een traject in om die blokkades op te heffen en er als weddingplanner helemaal voor te gaan! Daniëlle zorgt voor een veilige omgeving om je eigen grenzen op te zoeken, een vereiste als je wilt ontdekken wie je bent en waar je voor staat. Ik ben nu al een ervaring rijker en kijk uit naar het vervolgtraject!

Sonja Dragstra Thank you!!


Looking for Something?